Inca o zi libera de 1 mai

30 aprilie va fi zi libera pentru bugetari si pentru celelalte categorii de angajati. Asa decide primul ministru. Si e un lucru bun, poate se intampla doua chestii. Prima ar fi ca pleaca toti la mare, drept urmare creste turismul, cresc cheltuieile si etc. Cealalta ar fi ca poate se duce lumea la tara sau nu face nimic si sta acasa. Atunci se fac economii, omul ramane cu banii in buzunar.

Singura problema e ca industria nu va produce in zilele respective. Dar stai sa ne gandim ce industrie mai avem, ce mai facem, ce mai producem. Mai producem ceva?

Pana atunci, astept sa vad aglomeratie pe soselele patriei cu oamenii care pleaca la mare, reportajele cu turistii de la mare care gasesc mizerie si totul inchis, stirile cu accidentele rutiere de pe drumurile noastre praf. Ah, sa nu uitam traditionalele gratare din paduri, dintre blocuri sau de pe blocuri.

 

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply