Incep sa iubesc bancile

Sau cel putin sutienele gagicilor de pe acolo.

Povestea lunga simpla, azi am umblat pe la 3 banci: Raiffeisen, BCR si Transilvania. Toate fetele imbracate in camasa alba, semitransparenta cu sutien alb. O adevarata placere sa te duci la banca, sa stai in fata lor si sa vorbesti despre sume imense de bani, internet banking si alte chestii de genul cont curent si contabilul contului. (nu ma intrebati ce inseamna ca nu stiu).
Asta ca sa nu zic ca si tricourile verzi in care poti privi de deasupra sunt foarte incantatoare. Doar asta e in spiritul bunastarii bancii si a binefacerii clientilor.

Sa nu uit sa va spun despre casiera de la BT Tineretului, care n-are nici un inel pe deget si 2.5 la sutien, care sutien cam lipsea. Dar e bine, ca sa imi transforme niste dolari in euro a trebuit sa imi dea dolarii in mana, dupa care sa ii dau inapoi, sa mi-i dea in lei, dupa care sa ii transform in euro. Nu conteaza procedura, placerea e de partea clientului care o priveste. Ii place sa fie privita nu? Mai ales ca n-avea nici un inel pe deget.

Sa trecem peste faptul ca la Raiffeisen nu stiu copiii ce e ala Western Union, cum se primesc banii de la o companie (e acelasi procedeu), sau cum se trimit astia catre utilizator. Probabil nu vroiau sa se implice.

Sau ca la BCR nu pot sa rezolve mici probleme cum ar fi e-BCR din cauza ca “se schimba serverele si nu merge nimic”, ” nici macar telefoanele nu merg, incerc sa sun la sectorul 4 si nu merge”. Mmm, in final Alexandra a aflat ce site am 🙂

Acuma stiti unde sa faceti tranzactii bancare nu? 🙂

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: