Evanghelistii

Aici nu voi vorbi de cei care se numesc “evanghelist” (en US) si se refera la oratorii companiilor.

Cand ma gandesc la cuvantul evanghelist imi amintesc de ce faceam in copiliarie, cand aparusera sectantii prin orase. Astia aduceau oamenii in parcuri, le promiteau bomboane si toate cele ca oamenii sa se converteasca la gandirea lor si sa faca parte din secta lor.

Cum chestiile de prin parcuri nu prea mai prind la ora asta, nici macar cursurile de engleza, baietii s-au mutat pe internet. O sa vedeti pe youtube  cum sunt gasti de oameni care fac vloguri despre moralitate si cum trebuie si ce trebuie sa faci, marcand ca inapropiate toate materialele video ce le gasesc aiurea sau nu pe site.

Eu pe astia ii pun in aceeasi categorie cu evanghelistii companiilor, ce nu vad nimic altceva decat compania. Pentru ei acela este Dumnezeul, acela este telul, in afara de asta nu exista nimic. Iar astia vin sa impuna si sa modereze tot in calea lor.
Revenind la net, daca o data pici in mana lor, toate materialele tale pot fi marcate ca neapropiate, iar tu razvratitul poporului.
Eh, din fericire sunt cam putini la noi aici, dar sunt multi in tot internetul.

Si ca tot vorbeam de moderare si de control, am gasit materialul asta video legat de camerele CCTV din anglia. Via. 

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: