Incercare de dialog, intre mine si stimabila vecina ;)

Stimată Doamnă,Am aflat cu indignare faptul că am fost reclamat la administraţie. Motivele exprimate de dumneavoastră n-au fost inţelese nici de mine, nici de administratora blocului.

Pentru a continua a┼č dori s─â spun c├óteva lucruri despre mine:
Am aproape 25 de ani … [ …] Sunt o persoan─â lini┼čtit─â care nu i┼či permite excese, except├ónd faptul c─â lucrez mult prea mult. Pentru aceasta nu-mi permit s─â vin cu persoane straine acasa, sa tin petreceri, sau sa orice altceva. Ca orice om care e in floarea v├órstei ┼či care trebuie s─â se intre┼úin─â singur, ajung acas─â ┼či adorm direct.

Dac─â crede┼úi c─â exist─â in comportamentul meu, anumite idei care nu sunt corespunz─âtoare cu normele de etic─â ┼či moralitate, a┼č dori s─â avem o discu┼úie pe cale amiabil─â, s─â vedem, s─â analiz─âm, s─â luam decizii.

At├ót timp c├ót pot gasi ├«n dumneavoastr─â – ceea ce trebuie s─â fie lang─â usa casei mele – si anume un vecin, ├«ncrez─âtor ca vom putea g─âsi momentul ├«n care s─â putem analiza si solu┼úiona temerile si ne├«ncrederea dumneavoastr─â, va astept s─â imi spuneti cand v─â pot deranja cu o mica discutie.

Inchei prin a spune c─â implicarea altor factori, administra┼úie, proprietar, poli┼úie in solu┼úionarea unor probleme intre noi, nu are rost, at├óat timp c├ót eu sunt la nici doi metri distan┼ú─â ┼či deschis la discu┼úie ┼či solutii.

Cu deosebita consideraţie,

si vreo 4 numere de telefon mai jos …

Pai daca nici cu scrisoarea asta nu se rezolva … atunci… sa fiu iertat … dar are …

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de con╚Ťinut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzic─â, via╚Ťa de zi cu zi pe blog.

11 thoughts on “Incercare de dialog, intre mine si stimabila vecina ;)

  1. Dac─â nu merge nici m─âcar cu scrisoarea asta e perfect justificabil s─â pui m├óna pe topor…
    Dar e┼čti prea civilizat pentru asta, sper s─â se rezolve pe cale amiabil─â problema.

  2. dar vecina ta iti viziteaza blogu? smart ass!

    in loc sa scrii 10 posturi in blog in juma de ora, mai bine ti-ai creste mintea…

  3. “Pai daca nici cu scrisoarea asta nu se rezolva ÔÇŽ atunciÔÇŽ sa fiu iertat ÔÇŽ dar are ÔÇŽ”

    Nisip in piz**?

Leave a Reply

%d bloggers like this: