Injuratura de dimineata

Partea buna

Undeva in 2007, fostul primar al sectorului 4 Adrian Inimaroiu a facut rost de bani pentru sector (pe modelul Videanu, a vandut actiuni la primarie) si s-a apucat de cheltuit. Una din miscarile lui pe langa asfaltarile din cartier a fost sa se spele strazile. Ceea ce e bine, periodic, noaptea, trec masini care spala strada peste tot prin cartier. Partea buna e ca spala strazile si asa arata, cat de cat mai placut pe afara. In schimb, nu fac decat sa mute mizeria dintr-o parte in alta, la fel ca in oricare loc din Bucuresti.

Piedone a continuat povestea asta, ca i-au ramas niste bani de acolo si a mai gasit niste chichite prin care sa spoiasca sectorul sa zica ca isi face treaba.

Partea nasoala

Si cum muta baietii mizeriile dintr-o parte intr-alta  …

Asa arata masina mea acum, dupa ce am parcat-o langa perete (logic, ca sa aiba lumea loc sa treaca pe strada tu-va-n cap), iar dobitocii de la spatii verzi au venit sa curete pe langa.

Si acum vin si ma intreb cum puii mei poti sa speli strada noaptea? Adica vezi sigur, asfalt negru, apa transparenta, vezi ca se duce mizeria. Bineinteles ca s-a dus.

Si cealalta tampenie e ca n-am unde sa fac reclamatie. Primaria sectorului 4 sigur nu stie cine naiba a fost la mine in cartier azi noapte sa spele strazile, aia de la strazi sigur nu vor sti cine a fost de tura, iar aia care au fost de servici vor veni si vor zice … cine noi? Sa moara bibi, noi n-am facut nimic! Pe bune. Poate ca era intuneric si n-am vazut, dar noi n-am facut nimic.

Piedone, da-i afara!

Da, tocmai spalasem masina. Si nici n-am pus la loto ca sa am norocul asta.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d