Firefox Issues

Cand au ajuns la versiunea 6, cei de la  Firefox se laudau ca au rezolvat problema incarcarii in ram, ca au mai optimizat functionalitatea calculatorului si asa mai departe. Din pacate la restart mie imi pleaca asa, urmand ca dupa ce ajunge la 1.2 giga de ram ocupati sa crape.

Drept urmare trag concluzia ca e vreo problema in add-on-uri si in extensii instalate. Si acum vin si intreb, ce extensii trebuie sa folosesc si ce extensii sa nu? Pentru ca folosim multe. Ah da, intamplator sau nu am o sesiune de 52 de pagini deschise acum in firefox, pe care le tin nu ca as avea neaparat nevoie de ele in permanenta, dar sunt niste aplicatii pe care oricum le folosesc cel putin o data pe zi, iar cum le am in fata reusesc sa click, click, repede.

Asa incat, recomandati-mi add-on-uri de administrare a memoriei eficiente, nu de alta dar alea care curata ramul la un moment dat sunt foarte deficitare. Sau ce alte optiuni de imbunatatit browserul aplicati voi?

Da, folosesc firefox din cauza lui firebug. Chromele e deschis pe monitorul 2 cu tot atat de multe pagini, cu el n-am probleme, doar cu pluginul de flash care crapa din cauza monitorului pe USB.

 

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: