Intel Romania Software Development Center la Bucuresti

Am fost la deschiderea Intel Romania Software Development Center. Asa cum zice in titlu, IRSDC este un centru de cercetare pentru dezvoltatorii de software, sustinut de catre Intel.

Cu aceasta ocazie a participat la intalnire, intr-o sala de sedite mica de la Intel, Primul Ministru Mihai Razvan Ungreanu, ambasadorul Statelor Unite, Ministrul comunicatiilor Razvan Mustea si VP-ul Intel Doug Fisher (Vice President, Software and Services Group, şi General Manager Systems Software Division, Intel).

Totul s-a intamplat foarte repede. S-a semnat un memorandum de intelegere intre Guvernul Romaniei prin  Ministrul comunicatiilor si Intel. S-au tinut doua discursuri de cate 2 minute. S-a multmuit frumos si asta a fost tot.

Pana sa vedeti pozele de la eveniment, va recomand sa cititi si sa luati aminte despre cum se realizeaza un comunicat de presa. Comunicat de presa – Intel inaugureaza oficial centrul de dezvoltare software din Romania_29.02.2012

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: