iPhone 5 vine in Romania

iPhone 5 vine in Romania

Stiu ca norocosii au pus deja mana pe un iPhone 5. Dar cu ce risc? Cu riscul de a da bani pe un telefon pe care nu stiu daca il vor putea repara in Romania. Pe un telefon adus cine stie cum de afara, fara nici o garantie ca garantia va functiona spre exemplu. Sau il aduci in Romania si te uiti la el, ca nu stii daca operatorul tau are nano sim-uri pentru telefon.

Vodafone  au anuntat primii ca vor aduce iPhone 5 pe  2 noiembrie incepand cu ora 0:00 in magazine. Lista de precomenzi si de oferte este deja deschisa pe Vodafone.ro, iar daca eu as fi avut abonament mi-as fi calculat deja ce puncte am ca sa imi iau telefonul.

Bun, pentru ca sunt atat de multi fani Apple nu vreau sa vorbesc aici despre functiile telefonului, desi l-am tinut in mana prin binevointa unui prieten: display mai mare, mult mai usor, mai ergonomic, rapid, castile care intra mai bine in ureche si asa mai departe. Doar vreau sa zic ca in afara iPhone-ul a avut o cerere fara precedent si am spus despre asta si la televizor. Asa ca, noi de ce n-am fi tot acolo. Deja am vazut o groaza de anunturi de la diversi oameni care isi vand vechile telefoane pentru ca apare iPhone 5.

Drept urmare,  joi seara, pe 1 noiembrie, de pe la ora 21, 22, ne vedem zic in Afi la Vodafone Experience Store pentru lansarea iPhone. Si la cum a fost si in celelalte randuri cred ca va fi foarte aglomerat. Asa ca daca-mi ziceti ca veniti, fac niste demersuri la fetele de acolo sa faca niste cafele pentru voi.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: