Nikon COOLPIX S800c

Nikon COOLPIX S800c

M-am jucat zilele astea cu un Nikon COOLPIX S800c . O camera destul de draguta, mai ales pentru faptul ca e cat un telefon de mare. Dar mai are doua lucruri super cool pe ea. Primul ar fi senzorul optic de 16 megapixeli, ceea ce ar trebui sa ii faca poze uimitoare. Celalalt lucru super tare e ca vine cu sistem de operare … Android 2.3. Ceea ce inseamna ca din camera foto pozele pot fi urcate direct pe retelele sociale, pe blog, oriunde. Si  daca ne gandim ca Androidul are aplicatii de editare poze, asta inseamna ca putem sa facem pozele frumoase direct din aparatul foto, fara sa mai fie nevoie sa le descarcam pe calculator.

Filmeza 1080p, are memorie interna de 1.7 GB si suporta card pana la 32 de giga (intre noi fie vorba, a incercat cineva carduri mai mari sa zica daca dau eroare sau nu?). Si camera vine cu  aplicaţia myPicturetown.com, care permite stocarea online de fotografii şi posibilitatea vizualizării acestora din orice loc. Mai mult, camera vine împreună cu geanta Lowepro Tahoe, un card de 8GB ultra SDHC şi cu trepiedul Joby Gorillapod Micro 250.

Produsul este disponibil doar prin precomandă în magazinele Germanos din ţară, la preţul de 1.999 lei (TVA inclus). Pasionaţii de fotografie se vor putea bucura de acest gadget care va fi livrat în termen de 3 zile de la comandă, în magazinul unde aceasta a fost plasată.

 

Promoţional, doar în cadrul magazinelor Germanos, în perioada 15 octombrie – 30 noiembrie 2012, noul Nikon COOLPIX S800c cu sistem de operare Android este livrat alături de modemul WI-FI Connect MF60 Mobile Hotspot şi de Cartela Internet de la COSMOTE care dispune de un credit iniţial de 10 euro ce poate fi utilizat pentru navigare pe internet sau pentru activarea unei extraopţiuni de date, astfel încât clienţii Germanos să poată beneficia de o experienţă multimedia completă.

 

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply