Jon Bon Jovi la Bucuresti, karaoke cu 60.000 de oameni

Cine a fost la Bon Jovi aseara si n-a avut senzatia de #peielegaina sau nu i-a dat o lacrima cantand I’ll be there for you, a fost degeaba.

Inainte de concert se stia ca 55.000 de bilete au fost vandute pe bani. Sa zicem ca pe langa astea pe bani ar mai fi fost 5.000 de oameni care au luat bilete in ziua aia (era extrem de aglomerat la casele de bilete), sa zicem ca au fost invitati suficienti cat sa se ocupe locurile la vip sau oameni care au reusit sa intre in zona peluzei, dar si cele cateva sute de la balconul Casei Poporului. Deci pe undeva pe acolo totalul ca sa dea bine.

Concertul a inceput asa:

Sonorizare de exceptie, lumini de exceptie, o trupa si un solist in forta, bucurosi si minunati de publicul romanesc si bulgar (prezenti in numar foarte mare si cu tot soiul de tricouri si steaguri ale statului vecin). Bon Jovi nu a dezamagit o secunda, a inceput spectacolul la orele 20:00 si l-a incheiat la ora 22:59:59, exact cat era in program, fara sa strice nimic, fara sa se desparta de regie si de  public. A incurajat si a cerut reactie de la public de fiecare data. A stiut sa incalzeasca publicul deja prajit la 40 de grade in aer (oare cate grade o fi avut asfaltul), dintr-o Piata Constitutiei neincapatoare.

A luat un steag al Romaniei pe umeri si l-a pupat. Gest care mi s-a parut extraordinar pentru orice artist. Oare cati romani fac asta? Aici, acum? Cheloo oare ce zice? Ca se lauda ca e patriot.

A fost ziua lui Richie Sambora si toata piata i-a cantat la multi ani la unison. Clipurile de la concert le vedeti pe contul meu de Youtube.
Am lacrimat, am dansat, am tinut fetele in brate, am ridicat mainile in aer, am tipat, am aplaudat.

Si dupa fix 3 ore concertul s-a terminat asa:

Materiale filmate cu HTC Sensation si LG optimus 7, poze facute cu HTC Sensation.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply