La Bucuresti se dadeau permise pe naspa. Cine ar fi crezut?

Dar cum? Eu credeam ca la Bucuresti se stabileste trendul si corectitudinea tarii asteia. Nu credeam ca e cineva in stare sa ceara spaga ca sa dea un permis la Directia de Permise Bucuresti.

Partea buna e ca am auzit ca erau preturi mici chiar pentru un permis de conducere. 200 de euro pentru un ajutor la examen mi se pare chiar putin si rezonabil pentru toata lumea. Probabil ar avea succes mai mare daca ar baga asta direct in taxa de examen.  Oricum astia se omoara pe ei pe strada dupa aia. Ah, ghinionul e ca pot omori si oameni nevinovati, dar ce sa ii faci pana la urma, asta e viata, iar daca ti-ai luat masina si permis deja semnezi testamentul.

Partea nasoala e ca vor urma razii puternice si radare unde nu te astepti prin orasul asta. Asta ca sa arate politistii de la rutiera ca ei pot. Heirupisme din astea comuniste nebazate pe nici o informatie sau cercetare. Si cum acum e perioada cand expira RCA-urile si ITP-urile sa vedeti ce distractie o sa fie prin filtre.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply