La cershit

Cum sunt sarbatorile pascale, iesim cu mielu. Cu mielu iesim si de Craciun, si de anul nou, si de paste, si de orice zi de nastere si asa mai departe. Si unde iesim cu mielu? In intersectii.
Uite ca acum m-am edificat asupra a ceea ce vroiam sa ma edific.
In poza de mai jos, vedeti fata cu mielu, prietena care vine la fel sa va ceara … un ban de la masina, ca ai bani de ai masina, telefonul mobil din dotare, un Raizer de la Motorola (o nimica toata) si semnul de salut prezidential al presei 🙂


Si voi sa aveti sarbatori fericite 😉

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

5 thoughts on “La cershit

  1. … si erau in statie la Casa Presei unde radeau ca proastele ca mielul behaia pitigaiat.

    Deh, daca-ar durea prostia…

  2. Bai se vede ca cersetorii au intrat in UE, s’au modernizat, sunt informatzi, au invatzat marketing. Acu vorbesc intre ei cu telefoane mobile unde sunt cele mai bune locuri de cersit, probabil au si situl lor cu forum unde discuta noi strategii, afla locuri de cersit subexploatate etc. Ideea cu mielul mi se pare geniala. Au cap fetele, stiu ca oamenii sunt mai receptivi cand vad un miel dragalash cu funditza rosie. Daca ar mai da si o felicitare (“Paste Fericit”) cand le dai bani atunci afacerea ar fi fost completa. Pacat de semnul mai putin “sportiv” dar in rest kudos.

Leave a Reply

%d bloggers like this: