La furat

Carrefour, aglomeratie inainte de paste. Toate televiziunile se inghesuie sa transmita de la fata locului puhoiul de romani veniti sa faca cumparaturi de paste. Se vad romani cu carucioare, se vad rafturi care se golesc imediat, se vad cozi interminabile la case.

Am ajuns si eu aseara, dupa ora 8, cand aerul conditionat ramasese pornit la maxim si era deja frig in incinta. Lume … un pic mai putina, tot la fel de aglomerat, tot la fel de haotic. Cum era de asteptat aglomeratia si coada erau in dreptul raioanelor de mancare si patiserie, dar nu numai acolo. Ce-am gasit aseara in Carrefour: rafturi goale, mancare aruncata pe jos, sticle sparte, mizerie, oameni disperati care cautau sa ia ultimul produs si functionari care se chinuiau sa aprovizioneze rafturile cu produse.

Am vrut sa-mi iau ambipur si deodorant. Mai greu. La ambipur toate cutiile erau desfacute, iar din ele lipsea sticluta de parfum. La deodorante, pe langa sticle sparte si un miros insuportabil, gaseam cutii goale, sticlute de parfum pe jumatate pline si cutii de after shave fara continut.
Am vazut cum se desfaceau cutiile de rezerve de barbierit, iar lamele se pastrau mai bine in buzunar, unde nu te vedea nimeni. Am cautat juma de ora o cutie de glade care sa nu fie desfacuta sau care sa fie compusa din chestia aia ce se baga in priza si rezerva de parfum. Am gasit in spatele unor cutii goale, puse in raft. Parfum exact la fel … in spate, ascuns, dupa cutiile goale puse in raft, care sa semene asa cum nu ar fi fost desfacute.

La casa a fost ok, a mers repede, insa a fost greu sa treci de nasparlii de prin magazin care la fiecare 5 minute te apostrofau ca chipurile i-ai lovit cu caruciorul.

Buna dimineata Romania … v-ati intors de la furat de afara si acuma vedeti ca se poate si aici nu?

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply