La Romani

Am vazut azi cum in orasul Borsa din judetul Maramures 2000 (doua mii) de oameni s-au calcat in picioare in spatele unui camion pentru o punga cu carne si cateva bonuri valorice. Asta din cauza ca patronul unui magazin nou din oras a preferat sa arunce din camion carnea. Probabil din cauza ca trebuia sa o arunce la caini ca sa nu ramana expirata in magazin.

Cu pungile de carne jumulite, cazute pe jos si calcate in picioare, romanii s-au dus acasa si au gatit fripturi. Prespupun ca orasul in seara asta era plin de fripturi si miros de carne prajita, rasplata luptei din centru. Sa va fie de bine.

ico video

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

5 thoughts on “La Romani

  1. Românii sunt în stare să facă orice pentru un ban primit pe degeaba!

    Schimbând subiectul, sunt absolut convinsă că ajutorul de 200 de euro oferit de stat tinerilor(sau mai puţin tinerilor) căsătoriţi va fi scos în maximum 3 luni. Dacă e “moca” de ce să nu ne căsătorim la 100 de ani!

    Ah… şi încă ceva, se duce şeful statului să se dea ca un simplu cetăţean pe pârtie şi se găseşte o babă de 70 de ani să-i ceră loc de muncă.

    Au trecut 17 ani de la căderea comunismului şi românii încă n-au înţeles că nu se mai dă nimic pe degeaba!

Leave a Reply