Unde ninge?

Iar m-am trezit ca citesc niste mijloace de informare in masa, unde vad titluri alarmante “Ninge in toata tara!!” “Pe  DN1 se circula in conditii de iarna.” “Zapada de peste 65 de centimetri!!”

Frateee … 65 de centimetri inseamna pana la genunchi. Si e tocmai perfecta pentru orice. De la mers cu masina la dat cu sania si  facut bulgari de zapada. Mai ales ca e sanatoasa. Si unde naiba ninge in toata tara? La vremea cand voi scriati asta, in Bucuresti era soare. Tind sa cred ca respectivii care scriu articolele astea stau intr-un buncar, n-au mai vazut zapada de vreo 5 ani de zile si cei cativa fulgi ce au cazut zilele astea li se par de-a dreptul catastrofali.

In alta ordine de idei, am vazut aseara cele mai misto patinaje in centrul Bucurestiului, cu cele mai de seama masini. De fapt cu orice masina. Si nu ca ar fi fost gheata, polei pe jos sau orice, ci  pentru ca asfaltul asta… magicul asfalt facut vara asta la prima ploaie devine alunecos si numai bun de folosit ca pista de bowling. Bowling cu masini. 🙂

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

2 thoughts on “Unde ninge?

Leave a Reply

%d bloggers like this: