La Spiderman s-a aplaudat la scenă deschisă în sala de cinema

La Spiderman s-a aplaudat la scenă deschisă în sala de cinema

Am fost la ultimul film Spiderman și s-a aplaudat și aclamat în sala de cinema de am crezut ca sunt la un eveniment Apple, nu la film.

Adevărul e că este un film bun. Marvel reușește să scoată câte un film pe an din seria lor Avengers, la care lucrează tot anul, dar filmul este de mare excepție. De la scenariul care nu te plictisește o secundă, la efectele speciale și la actorii care apar în film.

Mi-e greu să nu dau spoilere din acest film, dar nu pot decât să remarc că ultimul din seria Spiderman aduce aici toți actorii cunoscuți din toate seriile de până acum. Și acesta ar fi singurul spoiler din film. Doar mai spun că la final mai sunt două trailere, drept urmare nu se pleacă de pe scaun până nu se termină genericul de final.

Concluzia este simplă. Spiderman este cel mai bun cadou de Crăciun de anul acesta pentru cei mici. Mergeți cu cei mici la film, vor fi foarte fericiți. Și voi, pentru că veți revedea personajele pe care le cunoașteți.
Și veți înțelege ceva mai mult din noul univers Marvel: Multiverse.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply