Lansare HTC ONE MAX

Lansare HTC ONE MAX

HTC a mai lansat un telefon pe piata din Romania si a mai anuntat inca unul. Anuntul se refera la HTC ONE dual sim, telefon care va fi disponibil incepand de luna viitoare pe piata de aici.

Astazi in schimb au lansat HTC ONE MAX. Si pentru ca nu am aflat detaliile tehnice ale telefonului la conferinta de presa – presupun ca nu sunt fenomenale – le-am cautat pe net.
Display de 5.9 full HD,  procesor quad core de 1.7 ghz ( tocmai mi-a depasit desktopul de acasa ), 32 GB memorie, 2GB ram, camera foto HTC UltraPixel (orice ar insemna asta). Bateria de doar 3300 mAh, ceea ce inseamna o capacitate de doar 25 de ore anunta siteul producatorului.

Si pentru ca astea nu se anunta, pretul telefonului este inca necunoscut. Lucrul bun e ca HTC, aparent, are vanzari. De fapt, are vanzari pentru ca lumea evolueaza si lasa telefonul cu taste pentru un smartphone. Iar carcasa metalica este rezistenta.

Tot la aceasta lansare a fost prezentat si trofeul UEFA League. Il puteti admira si voi la Promenada Mall.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply