Laura Stoica a incetat din viata …

1141939215 sc 859

“Un actor grabit, care pleaca imediat ce piesa a luat sfarsit … “

Cu totii am auzit, am cantat, am trait aceste versuri … aceste acorduri … Cea mai buna voce a rock-ului romanesc. De departe unul dintre cei mai buni, si in voga inca, artisi  romani.  A murit in urma unui stupid accident de circulatie. 

Dumnezeu sa o odinheasca !

Mai jos … articolul sec … mai mult de atat n-ai ce / cum sa zici ceva … e speachless … Viata asta … e chiar asa ?! Chiar astfel merita ?!

Ultima ora
Laura Stoica a murit intr-un accident de circulatie

Cintareata Laura Stoica a murit joi seara in mod tragic in urma unui accident de circulatie petrecut pe soseaua Bucuresti-Urziceni. In accident a murit si logodnicul ei, Cristian Margescu, baterist in trupa cantaretei.

Vedeta, despre care presa a scris recent ca era insarcinata, s-a lansat in ’90 la festivalul de la Mamaia. Un an mai tirziu este declarata cea mai buna solista pop-rock, iar melodia “Un actor grabit”, de Bogdan Cristinoiu, drept melodia anului.

Intre 1987-1991, Laura Stoica a participat la toate concursurile muzicale organizate in Romania pentru tinerele talente.

In ultimii ani a lansat numeroase piese rock de mare succes si a participat la numeroase turnee in tara si in strainatate.

HotNews.ro, 09 mar 2006

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply