Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

5 thoughts on “Lifestyle: masina de spalat

  1. dus cu capu esti …. de ce nu-ti platesti o baba sa-ti spele rufele, daca esti chiar atat de comod…. filosofule…

  2. Nu se intampla nimic deosebit! Daca esti rapidist sau iti place culoarea mov e chiar indicat sa-ti speli blugii cu un tricou rosu… o sa ai cel putin un obiect de imbracaminte in culoarea favorita. Sau daca ai un verisor mai mic care isi doreste puloverul tau de lana (care e prea mare pentru el), daca il speli o data la masina (puloverul nu verisorul), s-ar putea sa-i vina. Conditia la ambele afirmatii este sa alegi programul de prespalare la 90 de grade. 😛 Vezi? Masina de spalat te ajuta sa fii fericit! 🙂

  3. exact asta e raspunsul pe care-l doream alina, insa … camasa deschisa nu ia culoare de la camasile albastre … si le-am spalat de vreo 3 ori. Blugii … se curata si nu murdaresc si shosetele … care mai ies si albe 😉

    Masinile de spalat au ajuns si ele in 2006 si nu prea mai strica haine … sau eu aberez aici ?

  4. Hmmm… masinile strica hainele sau nu? Eu nu-mi amintesc sa fi stricat vreo haina nici antichitatea de Automatic (prima masina de spalat cu programe pe care am vazut-o in viata mea). Nici cand mi-am fiert blugii turcesti in ea de mi-a luat o saptamana sa incap in ei! In schimb mi-am nenorocit hainele pentru ca nu am citit eticheta inainte sa le bag in masina moderna si desteapta. Tot factorul uman e buba! Pana nu s-o inventa masina care sa strige “Idiotule! NU mai spala fata de masa cu adidasii si nici tricoul rosu cu camasa alba!” nu cred exista alta alternativa decat citirea etichetelor.
    Si ca incheiere… ce-am mai vazut pe Discovery (parca). S-au luat 2 perechi de blugi, una de fitze de la superfirma si una imitatie generoasa din targ. S-au supus la cazne inimaginabile dintre care amintesc numai umplerea lor cu pietre si tararea lor legati de o masina. In cele din urma s-au expus in magazin si s-a cerut o parere: “Care sunt cei originali si care sunt imitatie?” Cei contrafacuti au castigat… rezistasera mai bine 🙂 Morala: nu te baza nici pe eticheta, fa mai bine o proba! Eu am devenit rapidista de la un tricou Dumnezeu mai stie ce marca ca l-am aruncat urgent dupa prima spalare 🙂 Si gata cu sfaturile casnice ca ma astepta masina de spalat s-o mai hranesc cu o tura de haine :))

Leave a Reply

%d bloggers like this: