Lifestyle: de ce la ei da si la noi nu?

Mai urmaresc tot soiul de show-uri de livestyle de pe canalele siropoase de tv. Si nu pot sa nu ma intreb, cum se poate ca la ei sa se intample si la noi sa nu se intample? Cum se poate sa fii Aguillera, sa fii intr-un bar, normal, sa vorbesti cu cineva … sa te filmeze o singura camera si sa nu te deranjeze nimeni. Si barul sa nu fie inchis.

Aici nu se poate asa ceva.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

2 thoughts on “Lifestyle: de ce la ei da si la noi nu?

  1. Intrebare: unde era barul respectiv si cine mai era in el? Ca daca erau cei de la Universal, Warner sau Mariah si Sting… normal ca nu o deranja nimeni 😛
    Vreau sa spun ca nici eu nu as deranja daca m-as intalni intr-un bar cu Mircea Radu, sa zicem… dar cred ca m-as duce sa cer un autograf de la Richard Gere (am spus “cred” pentru ca nu sunt sigura daca m-ar tine picioarele) 🙂

  2. lla cat de civilizati sunt romani … nu m-ar mira sa apara un nimeni si sa il recunoasca cineva … pentru ca in urmatoarele 20 de secunde o sa fie plin de “fani”

Leave a Reply