Lovitura de Stat !!

Corneliu Vadim Tudor s-a intalnit astazi cu Calin Popescu Tariceanu si cu membrii PSD pentru a continua procedurile de suspendare a presedintelui Romaniei, Traian Basescu.

WTF?!

Acuma eu nu inteleg o chestie. De cand Vadim se intalneste cu Tariceanu si cu PSD ca sa il inlature pe Basescu de la conducere. Si au strans semnaturi. Astia`s idioti?

Basescu nu poate fi schimbat decat daca prin referendum se voteaza asta. Si asta ce inseamna … ca o sa voteze lumea sa-l schimbe pe cel carora i-au strans mainile la orice intalnire din oras?

Acuma … adunatura asta intre Vadim, Tariceanu si PSD … mi se pare o clara lovitura de stat. Si ce inseamna asta? Ca s-au aliat mafiotzii sa isi scape pastrama ca vine Basescu si le ia capetele?

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

11 thoughts on “Lovitura de Stat !!

  1. Parlamentul il poate suspenda din functie. Faza e ca urmatoarea masura, logica zic eu si legala, este ca presedintele sa dizolve parlamentul si sa declanseze anticipatele. Si tot Chiorex castiga…

  2. da ma … dar abia am intrat in nenorocirea asta de euroa … astia ne fut in gura ca sa facem reformele alea odata … si astia n-au timp de reforme pentru ca tre sa isi apere afacerile … ce pana mea …

  3. De unde ai informatia ? De la Udrea ? Sau direct de la Maselu ? Ca din ce se vede doar ei se pare ca au timpuri de intalniri si comploturi.

    Alien, subscriu. Inainte era interesant, dar deja circotecile lu nea Maselu devin periculoase pentru tara.

  4. pe bune de inteleg de ce te miri. vadim e cunoscut ca nebun iar ceilalti doi, la fel ca toate partidele ce nu-s la guvernare, sunt innebuniti dupa putere.auzi,lovitura de stat. daca era de la cineva la care nu ne asteptam….

Leave a Reply