Magnificul

roblogfest

El a castigat Roblogfest anul asta. A venit la premiere impreuna cu tatal, mama, cei doi frati si catelul din curte. Au stat pe canapele, au luat premiile si au plecat. Inainte de asta i-au dat un interviu lui Ariel la o sticla de bere si noua in fata camerei. Stiu ca sunetul va fi greu de inteles, dar trebuie sa auziti acestea din gura lui, nu din gura noastra, ca sa nu ziceti ca suntem rai. Dar nu, s-a demonstrat inca o data cum Copsa Mica rastoarna carul mare. Ce nevoie avem noi sa avem trafic de mii de unici, de zeci de mii de afisari si asa mai departe, daca nu avem fani. Baiatul asta … din Copsa Mica, oras cu 4 blocuri si vreo 50 de calculatoare sper, a reusit sa ii convinga pe toti sa isi faca doua adrese de mail, doua conturi si sa voteze. Atat de simplu. N-a trebuit sa se chinuie prea mult. Avantaj orasele mici.
trafic
Iar a crapat trilulilu ….

Cat despre mine, am primit ceva voturi (inca astept sa vad cate), m-am intalnit la petrecere cu toti cei care m-au votat. Cred ca nu a lipsit nimeni de acolo si am facut poze cu toata lumea. In schimb, dezamagit. Pentru ca membri ai juriului au participat la concurs, pentru ca ecostin a fost suparat sau obosit, sau pentru ca n-am facut rost decat de un singur tricou cu Pidjin. N-am cunoscut echipa de la Mediafax, desi i-am auzit la un moment dat manifestandu-se zgomotos.

Bucuros ca m-am intalnit cu lume. Mi s-a multumit ca inca trimit vizitatori pe situri.
Locatia a fost naspa. Din toata fabrica aia putea sa iasa ceva mult mai misto. Ca sa nu zic ca daca au o scena trebuie musai sa aibe lumina. Sonorizarea, cam ca intr-un party din ala de acasa, dar pentru party-urile de acasa s-au inventat cluburile. Nici barul n-a fost extraordinar. Sarind peste faptul ca n-aveau destule bauturi, barmanii nici nu stiau preturile. Si cum sa le cer un MD, daca ei nu stiu ce e aia.

Pana una alta propun ca la anul sa existe vot prin SMS (pe bani) la roblogfest. Nu de alta, dar asa daca vor exista fraude, vor fi pe bune, iar in castig vor fi in primul rand organizatorii, pentru ca ei iau banii din sms-uri.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: