Manu Chao – isterizati

Spatiul pentru scena pe care au cantat Manu Chao s-a dovedit a fi absolut neincapator pentru toata lumea care a venit sa ii vada. Au cantat mult, n-au mai vrut sa plece de pe scena, l-au injurat pe Bush si au castigat simpatia romanilor (daca mai era nevoie sa o castige).

Daca la unii artisti maini ridicate in aer se vad numai in fata scenei pe cateva randuri, la Manu Chao am vazut lume care era in spate, nu vedea aproape nimic dar ridica mainile in aer, dansa si se simtea bine.
Ma asteptam sa vad cum lumea se va plimba intre cele doua concerte, Nelly si Manu Chao. Nu a fost nevoie, fiecare si-a facut treaba atat de bine incat lumea nu a plecat de la un concert la altul, au stat si i-au ascultat pana la capat. Sper ca si artistii au vazut si s-au simtit bine, iar multi au apreciat editia asta a BestFest cu mult peste cea de anul trecut, de la organizare, la lipsa cozilor pentru jetoane sau bere, la lipsa cozilor la toaleta … dar si pentru Silent Disco, sau plaja.

bestfest bestfest

Pana si mancarea a fost buna si n-am auzit pe nimeni sa se planga de mici sau de fripturi, poate doar putin cam scumpa, dar nu cred ca puteai plati 2,5 jetoane pentru o friptura 😉 Poze … dimineata.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: