Razbunarea soferitei proaste

Bun, avem Bestfest avem o groaza de lume venita, trebuie locuri de parcare. La Romexpo parcarea a fost transformata in altceva, se construieste nu stiu ce cladiri de birouri al carui scop sau aprobare nu am inteles-o niciodata. In schimb toata lumea a parcat la Casa Presei, parcare noua, facuta de Chiliman, frumos si civilizat.

In seara asta cand am ajuns acolo parcarea era deja plina, n-aveai unde sa treci pe jos, dar sa mai zic unde sa iti pui masina, parca mai mult decat intr-o zi obisnuita.

La plecare aceeasi distractie, masini peste masini pe 3 – 4 randuri. In fata la Romexpo, o masina cu farurile aprinse si o soferita pe langa ea disperata. Se indreapta inspre un jeep si incepe sa ii arda picioare in bot si sa ii zgarie capota cu cheia. De ce?  Pentru ca jeep-ul parcase pe trecerea de pietoni si individa nu avea pe unde sa iasa cu masina. Am incercat o discutie cu ea, nu s-a putut, ea il injura pe ala cu jeep-ul ca de ce a parcat pe trecerea de pietoni, iar ea incerca sa iasa.

“ma asteapta copilul acasa domnule si idiotul asta …”

I-am spus ca daca te asteapta copilul acasa ce cauti tu sa vii la concert, mai mult ce cauti sa iti parchezi masina aiurea si nu in linie ca ceilalti. N-am avut ce sa ii explic, era atat de isterizata si cara cu atata ura picioare in masina aia incat am lasat-o sa se descarce singura .

Peste 5 minute, cand am iesit eu din parcare am gasit`o tot in acea pozitie, asteptand probabil sa vina proprietarul jeep-ului, sau sa iasa in alt mod din parcare. Sunt curios daca va fi acuzata de distrugere, daca va veni ala si o va prinde si ii va aplica o corectie frumoasa, sau daca vreun politai din intersectia aia (inexistent de altfel) ii va aplica aluia cu jeep-ul amenda pentru parcare pe trecerea de pietoni, iar tipei pentru distrugere

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: