McMicii de la McDonald’s revin

McMicii de la McDonald’s revin

Am fost primul care a anuntat ca la McDonald’s se baga meniuri cu mici. Iar asta nu a fost pe placul companiei. Si totusi, in noaptea lansarii, stiind deja de pe bloguri oamenii comandau in prostie mici de la mec. Am intrebat atunci daca lumea comanda mici, pentru ca si eu ii incercam. Iar de la drive mi-au spus ca sunt oameni care s-au intors sa comande si a treia oara. Asta in noaptea lansarii meniurilor cu mici.

In total in campania din vara s-au vandut peste 300.000 de meniuri, intr-o luna. Ceea ce inseamna record pentru comanie, ca si numar de meniuri vandute. Acum acest meniu cu mici revine. Si nu oricum. McDonald’s si-a regandit bucataria pentru acest meniu, au adus inovatii si investitii in modul in care se pregatesc micii.

Si i-am mancat mici iar. Se recomanda, desi as vrea sa ii vad si maine si in alte magazine. Sa vad daca au acelasi gust, acelasi mustar, daca e carnea la fel de proaspata ca in mecul de la Victoriei. Care mec de la Victoriei e locul unde se testeaza lucruri, locul unde se inoveaza lucruri. Iar acolo, daca vreti, aveti iPad-uri cu care sa va jucati atunci cand va duceti sa mancati.  Revenind la mici, acestia au un gust putin mai apetisant, mustarul e iute si bun, carnea se simte ca e frageda si ca are gust de mici. Meniul McMici e disponibil incepand de maine in toate restaurantele McDonald’s.

1381963_10152020848201204_1029001520_n

Pentru la anul McDonald’s ne pregateste si noua ce a instalat deja Franta: case automate de unde poti sa iti comanzi singur si sa platesti cu cardul. Asta tocmai pentru a interactiona mai putin cu cei de la casa. De acolo iti iei doar mancarea.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply