Mereu tineri

Imi place sa zic despre mine ca arat ca la 16- 18 ani, pentru ca sunt tanar si slab. De asemenea imi place sa aud cum altii zic ca gandesc ca la 16 – 18 ani si ca ma comport copilareste. Poate ca e momentul acum sa fac asta, daca atunci nu am avut ocazia. Poate ca mai tarziu ma voi opri si voi deveni un om serios, matur, cu capul pe umeri si care va face o simpla rutina din viata lui (atunci o sa mor).

Pot si vreau sa ma comport asa, atat timp cat pot sa imi asum responsabilitati. Sau nu, ati zice multi. Cine a vorbit aici de responsabilitatea voastra? Nu asa am fost invatat sa fac? De ce sa ma gandesc la altii cand pot sa fiu egoist si sa ma gandesc numai la mine si sa fac lucruri care sa fie favorabile numai din punctul meu de vedere.

Eu vreau sa fiu tanar, vreau sa simt, vreau sa traiesc. Asta inseamna viata. Si … de cele mai multe ori noroiul  e bun… face bine la reumatism si daca te mai speli de el … dezvaluie piele sanatoasa. Daca nu te speli … ajungi tot ţărână, ceea ce de asemenea mi-o asum si nu m-ar deranja daca se va intampla azi sau peste 50 de ani.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

4 thoughts on “Mereu tineri

Leave a Reply