Toti barbatii sunt porci

Depinde cand afli tu asta, mai devreme sau mai tarziu toti barbatii sunt porci.
De ce zic eu asta, pentru ca pana acum imi placea sa cred ca eu sunt exceptia. Insa, am preferat sa intru si eu in categoria de mai sus. Poate din cauza de bravura … pentru ca ma plictiseam, pentru ca ma plictisisem, sau pentru ca sunt porc si chiar asa am vrut.

Eh … toate minciunile care au fost … au fost, sa zicem, conjuncturale. Pentru a salva momentul, seara, sau pentru ca unul din noi sa doarma linistit.

De ce suntem noi asa? Pentru ca voi vreti asta, pentru ca voi ne provocati, pentru ca voi ne doriti asta, probabil pentru ca asa v-ati obisnuit si daca odata s-a intamplat, ar fi nefericit de frumos sa continue. E a dracu de buna analogia aia cu cocosul sau gaina. Cocosul ce face? Se trezeste dimineata, cucurizeaza de 2 ori si pleaca in batatura. Gaina se trezeste dimineata, isi face penajul, isi trezeste suratele, incep sa vorbeasca, sa cotcodaceasca si sa se plimbe prin batatura, vorbesc de orice, despre orice. Atunci cand se intalneste cu cocosul il cearta, il cicale.

Avem o tipa aici, care relativ uraste barbatii sau scoate in evidenta tot ce au ei mai porc. Are perfecta dreptate. Dar, cine ii provoaca pe barbati sa fie asa? Nu cumva tu, care ii lasi sa faca ce fac? Nu cumva tu, care ii ingradesti din ceea ce vor sa fac? Nu cumva tu care …

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

39 thoughts on “Toti barbatii sunt porci

  1. Atat timp cat exista liber arbitru si tu alegi sa-l folosesti “porcesc” orice alt comentariu este de prisos.

  2. parere generala toti gresim ,dar voi barbatii in general sunteti mai incapatanati decat noi femeile,mai egoisti si uneori,mai porci decat ar trebui.sunt persoane cu care tre sa te porti ca un porc ,acelea sunt asa cum a zis cineva ….”scroafe”sau ceva de genul,dar persoanele dulci inocente si care iti mai fac si toate poftele???de ce nu se pot bucura si ele de o vorba dulce o mangaiere sau ceva de genul din partea unui barbat??dar asa porci cum sunteti noi femeile va iubim si uneori mult mai mult decat meritati,si uneori stam si ne gandim:”oare e bine ca ne deschidem sufletul in fata voastra”???

  3. Cu o privire ironica (doar de atat sunt in stare), porcul din mine se intreaba retoric DE CE termenul de misogin este sinonim cu barbat si DE CE echivalentul feminin trece drept reactie, replica la misoginismul tipic barbatesc si este, prin urmare, corect si indreptatit ???

  4. Bărbaţii sunt porci pentru că nu pot gândi decât cu ce au în pantaloni. Şi cum toţi bărbaţii gândesc cu ce au în pantaloni înseamnă că toţi bărbaţii sunt porci.

  5. Barbatii sunt porci pt ca gandesc cu ce au in pantaloni, prin urmare… porcii gandesc cu ce au in pantaloni. Dar porcii nu poarta pantaloni, in conluzie porcii nu gandesc. Intrebare: Daca barbatii sunt porci, atunci porcii ar trebui sa poarte pantaloni? Eu asta am inteles din post-ul lui Pisi. Astept raspuns la intrebare.

    … barbatii sunt porci pt ca femeilor le plac porcii si din dorinta puternica de a le face pe plac femeilor se comporta ca atare. Din punctul asta de vedere, fetelor… barbatii ne-au luat la gusturi. Lor le plac picioarele, sanii, fundul… in cazuri absolut exceptionale ochii… si noua grohaitoarele.

    respect!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: