Nebunul e magnific

Sau e senil.

Trecand peste aceste cuvinte rele si interpretate foarte rautacios, nu putem sa nu trecem peste ce declara Mircea Geoana de cateva zile incoace. De parca ai spune ca el traieste in alta lume fata de asta in care suntem noi acum.

A inceput wikendul trecut cand a promis 25.000 de euro pentru cei din afara care se intorc in tara. M-a umplut de bucurie, am doua surori, una in Italia, cealalta in Cipru, care oricum fac mai mult de 25.000 de euro 🙂

Dar azi … cand a spus ca putem zbura pe Luna (la evenimentul Politica 2.0 organizat de realitatea.net). Ma rog, nu neaparat pe satelitul Pamantului, dar cel putin sa putem zbura in spatiu, m-a facut sa fiu mandru. Mandru de tara asta, de oamenii de aici, pacat ca ei nu sunt mandri de ei, nu gandesc in sansa lor si cei mai multi il vor crede pe Geoana nebun.

Acum raman doua chestii, ori il credem pe Geoana nebun, ori reuseste el sa ne pacaleasca si sa faca intr-un mod democratic ce a facut Ceausescu intr-un mod brutal. Dar se poate, am dovedit o data.


REALITATEA.NET – Geoană spune că vorbit cu NASA şi că trimite un candidat PSD în spaţiu

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply