Nesimtirea jurnalistilor

Azi niste jurnalisti incercau sa ii ia niste vorbe unei doamne. Pentru ca doamna nu dorea sa dea declaratii o alergau pe strada. Doamna fugea, jurnalistii dupa ea intreband-o tampenii specifice fugii. La final doamna traverseaza strada si jurnalistii se opresc, pentru ca oricum nu voia sa declare nimic si oricum n-aveau sens sa o mai alerge.

Am scos imaginile special pentru ca nu vreau sa se vada despre ce doamna e vorba, dar nici jurnalistii. Pentru ca nu merita. In schimb, dupa ce doamna a traversat strada unul dintre jurnalisti a exclamat frumos: “luati-as fata in #[email protected]@!$”.  Am dat special sunetul mai tare ca sa se auda clar.

Si totusi, asta e presa care se plange ca nu are salarii. Asta e presa care se plange ca nu are rating. Asta e presa care se plange ca lumea nu le da declaratii, ca ii uraste, ca ii agreseaza la Universitate si ca nu poate intra nicaieri. Pentru ca habar n-au sa se comporte si habar n-au sa faca o meserie care se numeste jurnalism.
Nu voi spune televiziunea de unde sunt astia, cei care s-au filmat si stiu ca erau acolo sa isi vada singuri imaginile ca sa stie ce angajati au.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: