Netcity – momentul adevarului

Astăzi, 11 februarie 2009, expiră termenul legal până la care operatorii de telecomunicaţii care au reţele de infrastructură în perimetrul Piaţa Unirii – Piaţa Alba Iulia – Piaţa Hurmuzachi – Dristor erau obligaţi să îşi dezafecteze cablurile de pe stâlpi şi să le coboare în subteran, oferindu-li-se ca alternativă infrastructura creată prin proiectul Netcity.
Prima buclă funcţională a proiectului Netcity a fost dată în folosinţă în luna decembrie 2008, pe traseul Piaţa Unirii – Piaţa Alba Iulia – Piaţa Hurmuzachi – Dristor.
Inspectorii Primăriei Capitalei vor fi însărcinaţi cu monitorizarea zonei sus menţionate şi, în eventualitatea nerespectării HCGMB, vor aplica sancţiunile prevăzute în această Hotărâre – inclusiv degajarea stâlpilor de iluminat public, acolo unde este cazul.

Ahaaa, acum inteleg eu de ce merge ca dracu netu in tot bucurestiul. Si mai ales de ce se chinuie disperat de cateva zile  RDS-ul sa traga cabluri pe stalpii de pe Dimitrie Cantemir.

Ce? Asta inseamna ca o sa vedem mai putine fie pe stalpii din centru? Ca o sa vina primaria si o sa taie toate firele de pe stalpii din centru? Si cum ramane de firele electrice? Credeti ca electrica ii are ingropati?

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: