Pustiu la banci

Am fost azi la banci, logic sa platesc rata. Rata nu s-a schimbat pentru ca am fost inspirat sa o fac in lei. In schimb in banca gol. Complet pustiu.
Daca altadata aveam cozi la casierie, aveam cozi de oameni care vroiau sa cumpere valuta, sa vanda valuta si asa mai departe, acum nu era nimic. In schimb in timpul in care eu ma cautam de bani sa ii dau bancii, a venit o tanti un singur alt client care vroia sa isi scoata banii de pe niste certificate la termen.

Unii ar fi spus ca incet incet ne ducem de rapa, uite ca nu ne ducem de rapa incet, ne prabusim brusc si de foarte de sus.  Si ieri insomar a scos un sondaj in care releva asta:

Ma scuzati ca v-am plictisit cu asta nu? Pe nimeni nu intereseaza asta, dar luna asta am fost nevoit sa ma imprumut ca sa platesc rata si chiria. Pentru ca au depasit salariul. De cacat, de mare cacat. Si eu mai si muncesc ca prostul fara sa fur nimic.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: