Noul brand de portabile MyWay

De la Frank Sinatra la Maguay as putea zice. Adica acestia din urma, ca Frank nu mai este, au lansat un nou brand de laptopuri si notebook-uri. Se numeste MyWay si vine in fata prin faptul ca sunt configurabile, utilizatorul putand sa isi aleaga orice ca sa integreze intr-un laptop; ca folosesc numai tehnologie de ultima generatie, adica nu veti vedea procesoare mai vechi de core thazhpe(!); dar si ca au cel mai rapid service. Echipamentele sunt produse aici, drept urmare service-ul e tot aici, iar asta inseamna ca orice defectiune trebuie sa fie reparata in maxim 7 zile.

La lansare au fost prezentate si netbook-urile lansate in parteneriat cu Muzeul Taranului Roman, unul din ele l-ati vazut zilele trecute. S il veti putea castiga intr-un concurs, doar aici, pe piticu.ro. Tineti aproape!

In schimb la aceasta lansare au fost o gramada de jurnalisti sau persoane din astea de scriu pe IT, incat nu credeam ca mai pot fi stransi atatia.

Update: link.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d