Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

83 thoughts on “Noul KENT

 1. Ai auzit?! Şi potenţa este afectată… aşa că vezi ce faci…

  În cazul în care piticu nu o să mai poată cine pune bani să-i luăm o cârjă? :))

 2. “S-o creada ei, e chiar mai buna.” ….?????…piticule, nu-ti mai gusta sperma!…asta poate dauna grav poftei de mancare…zic si io!

 3. din ciclul directiva consiliului CE… mi se pare super tare urmatorul banc:
  “un tip intra intr`un magazin sa`shi cumpere tzigari. ia pachetul shi iese grabit din magazin. pe strada cum mergea el, scoate pachetul shi cand sa`l desfaca ce vede: fumatul poate cauza impotentza. tipul panicat se intoarce la magazin shi ii spune vanzatoarei: – Nu va suparatzi mai deveme am cumparat un pachet de tzigari shi ash dori sa`l schimb… tipa se uita lung shi nu spune nimic; la care tipul i se adreseaza din nou: – din alea cu cancer nu mai avetzi?!”
  asha ca…eu zic sa alegi in ce varianta vrei sa fumezi. ca sa nu spui ca n`ai shi optziuni 😀

 4. Sunt fumator de 6 ani de zile si nu m-am simtit pana acum in vreun fel afectat de fumat. Poate doar rezistenta fizica, dar asta o pun pe seama faptului ca am crescut, ca imi doresc ca tot omul un serviciu la birou si, in speta, ca nu mai sunt la varsta la care sa bat mingea pe maidan, in spatele blocului, sa am de unde sa dobandesc rezistenta fizica. Deci, cum ar spune un bun prieten de-al meu, “BULLSHIT” 🙂

 5. asa e puiutz sperma ta are o klitate suparioara:>:>si p deasupra e si comestibila:”>

Leave a Reply

%d bloggers like this: