Nu faceti update la iOS7

Nu faceti update la iOS7

Mi-am facut azi noapte update la iOS 7 pe telefon. Asa cum te duci sa dormi, pui telefonul la incarcat si ii dai sa faca update. Si si-a facut. Pana dimineata l-am facut sa functioneze, iar dimineata am aflat restul detaliilor.

Ce nu imi place la iOS 7 sunt doua functii de care chiar aveam nevoie. Prima ca au disparut butoanele de facebook share si tweet din orice ecran cand trageam de sus in jos. Si a doua ca imi intarzie mailurile pe el. Si asta in conditiile in care iPhone-ul parea ca e mult mai bun decat blackberry pentru oamenii office, iar corporatiile alegeau iPhone in detrimentul oricaror alte dispozitive mobile.

tap-to-tweet

Incerc sa-mi mai dau seama ce nu functioneaza, dar daca v-ati obisnuit cu iOS 6 si functionalitatile lui din telefon, nu mergeti mai departe. Atlfel va puteti gandi sa schimbati platforma si sa treceti la Android.

Poza de mai jos e un screenshot din modul in care se deschide telefonul si se misca asa de incet, incat ai timp sa ii faci screenshot.

photo (3)

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply