Nu intra in panica. Afla de la Google cine a fost Douglas Adams

Nu intra in panica. Afla de la Google cine a fost Douglas Adams

Daca nu stiti cine a fost Douglas Adams, nu intrati in panica. Pe prima pagina a Google e un doodle (imaginea aia se numeste doodle), care nu face nimic decat iti ocupa vreo 5 minute din viata.

douglas adams nu intra in panica google doodle

Apesi pe butoane, se intampla chestii. Usa din lift se deschide, iar pe calculatorul ala din fata se desfasoara niste imagini dintr-o poveste. Incercand sa aflu care a fost legatura dintre Douglas Adams si acest doodle, m-am uitat pe pagina lui de Wikipedia.

Douglas Adams a fost un scriitor care a facut un show de comedie la BBC Radio in anii 70. Atunci vorbea despre Ghidul autostopistului galactic. De unde imaingea de mai sus. Nu stiu cati dintre voi ati citit cartea ce a rezultat in urma emisiunii radio, dar trebuie sa stiti doar ca aceasta s-a vandut in 15 milioane de exemplare. Ceea ce este exemplar pentru noi, dar mai ales pentru englezi, care sunt minim 30 de milioane pe zi pe internet.

Cam asta a facut Douglas Adams. Daca nu ati inteles inca nimic, nu intrati in panica. E luni.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply