Nu mai avem trenuri?

Intamplator sau nu am tot urmarit zilele astea stirile si nu mica mi-a fost mirarea cand am vazut stiri cu zeci de mii de autoturisme care s-au deplasat pe singurul drum al Romaniei, DN1, inspre munte si inapoi. Bun, sa zicem ca toata lumea e fericita si bucuroasa, ca tara asta e asa de buna si ca toata lumea si-a luat masini din cauza ca au salarii mari. Dar chiar nu mai circula nimeni cu trenul? Unde sunt stirile care zic ca e aglomeratie pe trenuri? Unde sunt aia care stau cu schiurile pe geamurile compartimentelor, unde sunt trenurile alea care te duc in 2 ore din Bucuresti sus pe partie? Nu mai sunt? Pai acum cativa ani ne laudam cu o cale ferata reabilitata intre Bucuresti si Brasov, unde trenurile puteau prinde zeci de kilometri la ora pe liniile electrificate.

Acum?

Nimic mai mult decat sosea. Toata lumea pe sosea, folosind benzina, motorina, poluand, distrugand asfaltul, enervandu-se pe colegul de trafic, in timp ce si colegul de trafic face acelasi lucru.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply