Nu stii sa dezvolti aplicatii pentru Nokia? Care e problema?

Cand ni s-a spus ca am putea dezvolta o aplicatie pentru Nokia, pentru telefoanele Nokia, ne-au sclipit ochii instant. Am intrebat atunci cum se face o aplicatie de genul asta? Si ni s-a spus ca exista o groaza de forumuri cu exemple, cu aplicatii gata facute numai ca trebuie modificate si adaptate si asa mai departe.

Asa incat Stefan a facut doua aplicatii prezente in nokia ovi pentru realitatea.net. Nu a fost usor, dar nici greu, exemple au fost peste tot, asa incat aplicatiile arata misto si functioneaza misto. Le puteti lua de pe un telefon nokia de aici: 1, 2.

 

Atunci ce e greu sa va inscrieti in concurs cu ideea voastra? Vreti sa dezvoltati o aplicatie pentru firma voastra, pentru utilizatorii de telefoane Nokia? Bagati aici, completati chestionarul si va inscrieti in concurs. Apoi urmeaza training-ul si mai departe aveti mari sanse sa castigati premiile. care nu sunt de colea deloc. Sunt chiar cele mai mari premii oferite unor dezvoltatori din Romania.

Iar n-aveti chef sa munciti? I-am zis si lui Radu de la Emag sa faca ceva pentru magazinul sau si aici imi vin vreo 20 de idei care merita facute, nu l-am vazut sa se fi inscris la mine. O fi la Dan sau la Radu sau la Manafu. Sau poate programatorii de la Emag sunt atat de bine platiti incat 10.000 de euro e o nimica toata pentru ei.   Oricum, mai avem timp pana maine. Hai ca se poate.

Vreti sa munciti putin si sa va laudati cu asta? Studentii la politehnica sunt plini de bani si stau toata ziua in cluburi si se plimba numai cu mercedesuri? De asta isi deschide Mercedes showroom in regie?

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d