Gogol Bordello, in deschidere Ionut Cercel

Am fost aseara la concertul Gogol Bordello. Concertul a fost chiar misto de altfel. Stilul muzical a fost interesant, cand rock, cand tiganeasca, cand altceva. Lumea a fost entuziasmata, s-a dansat pe scaune, printre randuri, maini in aer.

In deschidere a cantat Ionut Cercel.

Pentru ca suntem in Romania eu zic ca ar trebui sa ne sustiem creatorii de cultura, muzica si artistii. Si pentru asta propun sa-l facem o petitie prin care sa-l sustinem pe Ionut Cercel, acest om deosebit sa fie difuzat de posturile noastre de radio. Adica mi se pare prea mult ca sa vina niste unii de la New York sa cante muzica tiganeasca la noi, cand noi putem sa facem acelasi lucru.

Dar cum noi suntem lenesi nu vom vedea niciodata un Guta, sau Adrian, sau Cercel, sau oricine altcineva care sa vina sa ia o chitara electrica in mana si sa spuna ca ei fac rock tiganesc. Asa ca degeaba il studiaza astia pe Salam la Conservator daca noi nu vrem sa facem si o muzica care sa rupa topurile. A fost suficient sa ajungem la BBC ca sa nu mai facem nimic dupa. Pai ar fi trebuit sa iasa deja 3 albume pana acum si inca 5 formatii cu acest gen de muzica.

 

Pana una alta, aseara a fost cam asa.

In timp ce toata presa a avut voie sa faca poze in timpul pieselor 3, 4 si 6,  lumea era in sala cu Canon 500D-uri cu obiective si isi facea de lucru.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply