O mica replica

Pana la urma ce conteaza este unde te pozitionezi. Poti sa vii sa spui ca topul asta e nashpa, ca aia nu au ce cauta acolo: link 1, link 2. Dar unde te pozitionezi, cu ce te relationezi, cine este numitorul comun? Astea sunt acele chestii care fac topul sa fie relevant.

Asa oricine poate spune despre oricine ca e naspa. Si eu pot spune despre vierme ca e irelevant, dar nu ne luptam pentru aceeasi paine, nu suntem in aceleasi cercuri, iar el nu poate ajunge acolo unde sunt eu. Se uita doar si arunca vorbe. Ah da, ca sunt oameni ce fac parte din aceleasi doua multimi matematice, e perfect adevarat. Nu este nici o problema, argumentele mele ii fac sa inteleaga si sa aleaga de fiecare data multimea corecta.

Cu alte cuvinte locul 3 intr-un top al influentei in social media nu e un lucru pe care vi-l doresc. Cum se realizeaza?   Nimic altceva decat un mod de-a fi, decat o intregrare intre persoana si mediul in care comunica. Ce facem mai dearte? Continuam si imbunatatim, in fiecare zi, tot timpul.

Bonus inca un top al influentei online:

 

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: