Organizerul cel mare si sfant

Pana la HTC ma tot intrebam ce sens are sa folosesc un organizator. De ce sa imi instalez outlook sa imi fac acolo agenda cu ce fac in fiecare zi, sa stau sa completez ore si sa imi programez intalniri.

Apucandu-ma sa-l folosesc i-am inteles si scopul si nevoile. Daca nu stai sa tii minte ce faci, atunci gasesti in agenda, ce ai de facut sau ce ai facut pana acum. Drept urmare e foarte bun la casa omului.

Bun, de ajuns cu lauda pentru Microsoft ca e gratis si nu miroase bine. Partea proasta e ca nici cu ala unii nu stiu ce au facut ieri, sau ce au facut acum doua saptamani, sau ce vor sa faca poimaine. Si atunci, daca viata ta e una in care nu stii unde mananci maine si nici nu te intereseaza, nu stii ce ai facut ieri si nici nu conteaza, pentru ca o iei de la capat; de ce sa mai folosesti organizatorul. Sau … de ce sa te lauzi ca il folosesti?

Si totusi, nu consecventa duce anumite reusite? Asta din simplul motiv ca unii oameni nu se obisnuiesc asa de repede cu lucrurile.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply