Parca e prea mult

La metrou. Un tip bine, imbracat la costum, cu o geanta umflata in brate, freza englezeasca data cu spray de par, ochelari cu rama transparenta, curat, frumusel, 30+. Citeste Libertatea si e entuziasmat de ce gaseste acolo. Langa el vine si se aseaza o eleva de la liceul agricol, conditie medie, haine neingrijite, urme adanci de noroi. Citeste si ea de langa el. Domnul probabil fericit ca are o companie feminina.

La metrou. Pe scari la iesire o tanti isi striga copilul sa stea langa ea sa nu mai fuga. Copilul de un an si un pic, sau doi, mic, aiba poate sa mearga. Femeia il aplica doua palme regulamentare, il ia in brate si se apuca sa intinda mana. Pe scarile de la metrou e un curent infernal si abia poti respira. Copilul are obrajii rosii, dar nu plange. Femeia cu papusa in brate asteapta sa primeasca ceva. Lumea trece nepasatoare, se duce la munca, are altele pe cap.

Parca erau legi care interziceau cersetoria nu? Parca erau legi care ii pedepseau pe parintii care isi trimit copii la cersit. Parca erau legi care ii pedepseau pe parintii care n-au grija de copii. Parca erau unii carora le pasau mai mult de copii si de familie decat ce vor bea ei seara.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: