Pariul pe motiune

De cand ma stiu eu n-am vazut atata agitatie pentru o motiune de cenzura impotriva vreunui guvern de pe aici, si au fost destule … guverne bineinteles.

Bine, nu in sensul de agitatie, dar … pariuri. Azi toata lumea care are cel putin habar de politica s-a dat in presupusuri, in telefoane si in pariuri cu ca pica motiunea, trece motiunea si asa mai departe. Nici macar la un meci de fotbal n-am vazut atatea pariuri si un scor atat de strans, pentru ca acolo unde erau doi oameni care ziceau ca trece motiunea, imediat apareau inca doi care sustineau ca nu trece.

Si daca trece motiunea ce … o sa mai dam niste bani din buzunar pe niste alte alegeri anticipate si o sa castigam exact aceeasi oameni, nimic in plus …

Hm, cum nimic in plus? Vor fi aceeasi oameni organizati mai pe fata. Adica ii vor arata ca la alba neagra, uite ministrul, nu e ministrul vostru … si asa mai departe. Iar cu voturile maine in parlament la fel. Daca nu mai stii cum se joaca alba-neagra, e ceva de genul asta.

Totusi, nici o casa de pariuri n-a bagat motiunea in lista?

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply