Party Radio21 la Snagov

O chestie misto a fost ca a fost Prigoana, Silviu Prigoana – DJ .
A fost dragut, de fapt inca e … ca e in progress. Mihai Morar un scump si jumatate, Daniel Buzdugan … timid, prea timid.

In schimb … lume … multi ziaristi. Ah … ca tot vorbim de ziaristi … sa va dau replica unei gagici pe care am auzit-o mai devreme cand autocarul cu care trebuia sa venim a intrat in protectie si n-a mai vrut sa porneasca. Era prea incins. Asa … fata zicea ca .. telul ei in viata e ” sa aflu ce face Andreea Marin. Ma trezesc … ajung la redactie pe la 12 … o sun pe Andreea Marin, ce faceti? Ce chiloti v-ati mai luat? Nu v-ati mai luat?”

Revenind … Daniel si Mihai si-au lansat un album cu cantecele … de la radio. O sa le pun pe net imediat ce ajung acasa, ca laptopul meu nu prea mai tzine la baterie. In schimb … e bere, mancare pentru ziaristi, ziaristi … am zis ca sunt ziaristi?

Eh … atunci sa trecem la nume mai sonore. Au fost prezenti aici, pentru ca ei au plecat repede, Mircea Badea, Victor Ciutacu, Mihai Gadea. Victor  a fost un scump si mi-i-a prezentat pe Mircea si pe Gadea … cu … uite-l pe bloggerul Piticu. [ LOL ].

Poze, repede pe net …ce a iesit din telefon, repede aici. Eu ma duc sa mai pup niste beri, sa mai discut cu niste ziaristi ca aia de mai devreme [ Big LOL ], sa vorbesc cu Goran si eventual sa`mi fac poza cu Buzdugan in speranta ca imi va face o farsa dupa 27 august, cand revin in eter. Spera ei tot la Radio21 🙂

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: