P`astia de ce i-a protejat?

Stirea asta abia acum am vazut-o. Nu conteaza, e o meseire veche de cand lumea, dar de ce abia acum s-au sesizat?
Sau, sa reiau, pe cine dracu au suparat curvele alea, sau cu cine n-au vrut sa o puna de le-au pus politistii capac?

Pentru cei care nu au inteleles sa le explic cum sta treaba. Daca ai curve, sau vinzi droguri politia te salta. Teoretic. Practic, daca ai o atentie pentru organele legii si se bucura si ei de bucuria ta, atunci poti sa iti desfasori activitatea pana cand cineva de sus de tot tzipa, sau pana cand superi pe cineva. Atunci politia intra in actiune, vine si te aresteaza si iti strica afacerea.

Vorbind de actiunea din stire, daca politistii aia au filat atat timp reteaua de prostitutie, atunci inseamna ca au fost si ei clienti. Adica au dat si ei o data, ca sa se asigure ca sunt prostituate, sau ca trebuie sa plateasca pentru servicii. Sau sa nu plateasca, pentru ca erau politisti si puteau cere linistiti asa numita taxa de protectie. Dar nu, ei au preferat sa se bucure de beneficiile filajului si au actionat numai atunci cand s-au plictisit, cineva a deranjat pe cineva sau pretul nu a mai fost convenabil.

Si totusi cine sunt politicienii care au fost trecuti cu vederea? Si de ce n-avem si noi heartbreakers ca sa vedem niste reality show-uri cu prostituatele astea. Era mai suculenta actiunea, asa e o stire seaca fara efect.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: