Petrecerile care conteaza

La finalul saptamanii trecute o domnisoara draguta  mi-a facut o invitatie la o petrecere de bloggeri, un pic exclusivista. M-am imbracat corespunzator si m-am prezentat acolo cu un cadou care a fost savurat de toata lumea prezenta. Despre cadou voi vorbi pe larg, in curand, pe blog.

Pana atunci am ajuns la petrecere si am spus ca nu voi verifica telefonul de tweeturi, check-in-uri, mesaje pe facebook si asa mai departe. Ceea ce am si facut in marea parte a timpului. Doar de doua ori m-am uitat in telefon. Altfel as fi aratat asa.

In schimb am preferat sa ma invart peste tot, sa fac poze, sa fiu vazut, sa vorbesc cu toata lumea. Pentru ca asta e misto la o petrecere, interactionezi cu toata lumea, esti sufletul petrecerii, dansezi, razi, spui bancuri.

Altfel stai intr-un colt, spui ca petrecerea a fost nasoala si butonezi telefonul. Iar asta nu da bine nici in cluburile de fite sau in orice alt club.
Si as prefera o petrecere cu onlineri care sa nu aibe internet sau semnal pe mobil. Ar fi buna, atunci sa ii vedem. (in mojo n-ai semnal pe mobil si nici wi-fi jos, iar acolo e chiar petrecere).

Poze de la petrecerea de vineri, si fara mine, aici si aici.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: