Prejudecati

De ce stau eu la doua noaptea sa scriu, in loc sa dorm? Pentru ca sunt paranoic probabil. Sau, pentru simplul motiv ca ii vad pe unii ca sunt asa. Sau pentru ca ii vad ca nu reusesc sa se adapteze ritmului in care suntem acum, si probabil, ideile conservatoare ca … las  ca pica … raman solide.

O data sa ma refer la fete, sau si baieti, si la faptul ca … desi sunt de doua ori mai multe  femei decat barbati in lumea asta, fetele prefera sa stea sa planga dupa alesul inimii lor, indiferent daca ala te bate sau nu, sau baietii … prefera sa isi treaca cat mai multe in palmares, indiferent daca fata e ocupata sau nu.
Imi povestesc prietenii din afara, cum ca acolo, in cluburi, nu neaparat baiatul se duce la fata, se intampla si invers. In schimb, aici daca o fata vine la tine la masa … e clar … ori e curva, ori vrea sa te faca de bani. De unde naiba gandirea asta nu stiu, dar … s-a implementat gresit. Bine, nu zic ca nu e asa, ideea era ca ar trebui ca fetele sa faca tocmai invers ce am zis eu mai sus.

A doua chestie e aia cu prima impresie. Care conteaza ce-i drept, atunci cand e buna. In schimb, atunci cand e un pic neobisnuita, apar discutii, barfe, obsesii si multe tampenii. E ca si cum … eu daca am cercel in urechea stanga sunt din start rocker si satanist (cam asa am fost catalogat acu vreo 7 ani). In schimb, daca ma duc cu sarumana, camasa, cravata si par scurt, sunt repezit pentru simplul motiv ca am avut antecedentul de a purta cercel. Si mie imi place house. Pe de alta parte … daca sarumana ala apare de la inceput, o haina ponosita, niste pantofi nefacuti si … sefu … curu … curu ca sa-l pup, te transforma in sfant. Iar, orice ai face nu are decat un efect bun , ca asta e ala care a facut aia la inceput, deci e bun.

Nu stiu, ma tem ca-mi scapa. Eu sunt rupt de film? Sau indivizii cu plete, costum si pantofi scumpi sunt din alt film si nu din asta in care suntem noi?

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

3 thoughts on “Prejudecati

  1. asta e semn clar ca tre sa-ti schimbi jobu, si anturajul :). sa cauti piticii verzi de padure cu cercel in urechea stanga, care o sa se mire de aia la costum si cravata

    lumea o sa faca mereu etichetari, oricine le face. conteaza cat de mult se bazeaza pe ele, inainte de a afla de fapt cum esti

  2. dc plang fetele dupa baieti?hmmmmmmmm……buna intrebare si cred ca voi baietii/barbatii stiti mai bine raspunsul la aceasta intrebare,nu?pt ca voua va palce mai mult sa va jucati decat sa fiti seriosi?eu cred ca da,sau dk sunteti seriosi:ori va plictisiti si trebuie sa schimbati decorul sau pur si simplu va luati bagajul si sa vedeti de viatza voastra,asteptand o noua cucerire(inca o victima care sa fie la picioarele voastre).dc?voi stiti mai bine raspunsul.

Leave a Reply