quick scan

Cum am reinstalat jucaria, cateva zile n-am avut feedreader ca sa pot citi ce scriu bloggerii. Eh… cu mici exceptii nici n-am avut ce citi. Doar una, alta, puse acolo ca sa fie. Doar o stire copiata de te miri unde, si nici macar comentata. Ah, bineinteles, de cele mai multe ori, feed-uri de genul: intra pe blog ca sa citesti articolul. Pai si daca titlul nu-mi zice nimic?

In schimb, exceptiile dovedesc faptul ca se poate si ca exista bloggeri care stiu ce e un blog si cum sa scrie si mai ales, ce sa scrie in el. Insa, de la ce scriu … cum scriu si pana la eventuale discutii idioate, e un drum atat de scurt uneori. Si atunci ma intorc la blogurile seci si goale  de continut. E mai bine asa nu?

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

One thought on “quick scan

  1. bai frate si pe mine ma “inerviaza” astia care lasa in reader cel mult un rand si apoi ti-o servesc: “Intra pe blog si citeste comentariul”…

    CAT de mult ma poate intriga o propozitie si titlul ca sa intru pe blog la tine? netics, ma auzi? 😀

Leave a Reply