Prima luna de iarna

Prima luna de iarna va fi definitorie in tot scandalul din societatea romaneasca. O data venita intretinerea in apartamentul de 2 camere in Bucuresti 700 de lei, atunci isi vor da seama toti bugetarii ca n-au de unde plati. Atunci vor fi proteste de strada, atunci va fi scandal.

Ce e acum, ce se intampla acum la Ministerul de Finante e doar incalzirea sistemului. Partea nasoala e ca Ministerul de Finante ar fi trebuit sa fie singurul minister neafectat de criza, daca guvernantii doresc sa ia banii de la toti romanii. Partea critica e ca Ministerul de finante negociaza si da mai departe banii catre Uniunea Europeana, iar asta ne poate afecta serios pozitia noastra in Europa.

Nu stiu, iar aici as vrea sa ma ajutati, sa existe in vreo alta tara din lumea asta protest al angajatilor ministerului care se ocupa cu banii tarii respective. Nici macar in criza din Argentina din 2000, de care v-am tot povestit.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: