Producatori

Asa se numesc aia de produc emisiuni la televizor. De fapt termenul ar trebui extins la toate persoanele din presa care fac rost de cate o chestie misto. Sau sa nu uitam analogia cu fetitele de pe strada. E cam acelasi lucru.

Chestia care m-a iritat pe mine a fost simpla. Aseara Realitatea TV a dat un mic live de la chestia cu Iliescu, a fost toata presa acolo, vreo 10 camere, microfoane pe masa si asa mai departe. Realitatea ca sa isi dea live-ul a venit cu lumini, aici intelegem reflectoarele alea care le-au luat ochii tuturor. Eh, de ele s-au bucurat si restul televiziunilor, pentru ca altfel aveau niste imagini hâde, intunecate, pline de fum si asa mai departe. N-am auzit la final in schimb nici un multumesc, nici un bravo domnu hai sa iti dau o bere pentru lumini, ne-ai facut treaba esti misto.
Mai mult, un nene de la protv era deranjat aseara de faptul ca eu sunt inalt si ca ii intru in cadru. Pai sa isi mute camera ca nu ma supar.

camere de luat vederi

Dupa terminarea chestiei din A de aseara, toata presa a tăbărât pe Iliescu ca sa ii ia interviu, sincroane si asa mai departe. In schimb nu s-au uitat pe unde calca, pe masa, peste masa, pe scaune, peste genti si asa mai departe. Sa zicem ca le-am urat de bine si s-au retras in camera de nefumatori. Nu spun ce intrebari au iesit de acolo ca ar fi hilar. Eh, dupa distractie, au revenit cu camerele pornite sa caute bloggeri. S-au facut ca nu-i gasesc, au strans si au plecat. Ceea ce e foarte bine. De ce sa comenteze analistii despre noi ? Doar Iliescu a vorbit de unul singur aseara acolo.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: