Pune poza ta pe un avion

KLM are o campanie draguta, in care ai sansa sa ajungi cu poza si mesajul tau pe un avion de linie KLM. Daca am inteles bine ar fi vorba de un 747, care e o magaoiae din aia intercontinetala.  Ce ar trebui sa faci nu e complicat. Doar sa iti alegi o poza cu tine, sa intri in aplicatia lor de facebook si sa faci asa ceva:

klm join the contest

Vor fi alese 4000 de poze ale utilizatorilor, fiecare poza cu un mesaj motivational. Elementul de design simbolizeaza celebrele placi ceramice Delft, simbol al culturii olandeze, decorate de obicei in nuante de albastru pe fond alb.

 

Exista si un super concurs pentru bloggeri. Faceti acelasi lucru pe care l-am facut eu. Intrati in aplicatie, alegeti o fotografie, scrieti un mesaj inspirational, descarcati poza rezultata in calculatorul vostru si ilustrati prin intermediul ei un articol pe blogul vostru. Aveti sansa sa castigati un bilet catre Amsterdam, sau 4 machete de avion KLM. Iar daca n-aveti blog, puteti castiga aceleasi premii. Important e sa participati. Si daca voi participati si castigati biletele de avion catre Amsterdam, eu imi voi baga unghia in gat ca iar nu reusesc sa ajung acolo. Dar va doresc voua succes.

Regulamentul zice asa si zice foarte bine:

– un blogger trebuie sa publice pe blogul personal un articol de minimum 200 de  cuvinte, pornind de la  imaginea rezultata in urma folosirii aplicatiei de Facebook  KLM Articolul trebuie  sa prezinte cititorilor blogului respectiv Campania “Tile, Blog and  Inspire” si sa-i invite sa-si creeze portretul (Tile-ul)  prin intermediul aplicatiei de Facebook KLM si sa o incarce si pe  pagina de Facebook a KLM Romania

– publicul larg (orice cititor al unui blog participant in campanie  sau orice Fan  Facebook KLM Romania) participant in campanie trebuie sa isi posteze Portretul  (Tile-ul) creat prin intermediul aplicatiei impreuna cu un mesaj  inpirational. Portretul (Tile-ul) pe peretele Facebook KLM Romania

 

Pentru mai multe informatii vezi regulamentul complet!

 

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply